Latvian language
|
|
zincha | Date: Tuesday, 2009 June 02, 9:30 AM | Message # 1
|
Private
Group: User
[ ]
| Kads varetu man iedot kodu ar forumu krasam,kur vis ir peleks un balts? No shii koda /* ===== forum Start ===== */ lidz shim /* ====== forum End ====== */.
CHATS
|
|
| |
Brazen | Date: Tuesday, 2009 June 02, 9:35 AM | Message # 2
|
Colonel
Group: Administrator
[ ]
| Dizains numuru? -------------------- Design number?
LOL With Us! l Game Blog l 3D Autos "knowledge without wisdom is curse" Alex Seb
|
|
| |
jackass | Date: Tuesday, 2009 June 02, 10:53 AM | Message # 3
|
Major general
[ ]
| zincha, es tevi mazliet nesapratu Meklēji kaut ko tādu? http://www.computerhope.com/htmcolor.htm Paskaidro sīkāk ko gribi izdarīt
|
|
| |
zincha | Date: Tuesday, 2009 June 02, 1:13 PM | Message # 4
|
Private
[ ]
| Mana majaslapaa forumam ir sarkanas svitras un vel shadas tadas krasas,velos lai man ir tikai pelekas un baltas krasas,takai shija vai ucoz forumaa-dizains. ceru ka tag sapratat.
CHATS
|
|
| |
jackass | Date: Tuesday, 2009 June 02, 2:10 PM | Message # 5
|
Major general
[ ]
| Iedod sava weba adresi un dizaina numuru un apskatīsimies ko varam palīdzēt
|
|
| |
zincha | Date: Tuesday, 2009 June 02, 3:45 PM | Message # 6
|
Private
[ ]
| http://katls.ucoz.lv dizaina numurs Design # 191-bet esmu partaisijis no Sample skeleton.Added (2009-06-02, 3:45 Pm) --------------------------------------------- 1.Jautajums. Kads zin izstastit ka pareizi janomaina domains,ja es esmu nopircis citu?
CHATS
|
|
| |
jackass | Date: Tuesday, 2009 June 02, 4:04 PM | Message # 7
|
Major general
[ ]
| Quote (zincha) http://katls.ucoz.lv dizaina numurs Design # 191-bet esmu partaisijis no Sample skeleton. Iesaku paņemt to foruma dizaina daļu no cita CSS bet ja gribi nomainīt krāsu tam dizainam kas tev šobrīd ir tad skaties kodā. Quote /* General forum Table View */ .gTable {background:#FFFFFF;} .gTableTop {padding:2px;height:22px; background: url('/.s/t/191/7.gif') no-repeat 5px 5px #435381;font-family:Verdana,Sans-Serif;color:#FFFFFF;font-size:13px;font-weight:bold; padding-left:22px;} .gTableSubTop {padding:2px;background:#586DA8;height:20px;font-size:10px;} .gTableBody {padding:2px;background:#586DA8;} .gTableBody1 {padding:2px;background:#586DA8;} .gTableBottom {padding:2px;background:#586DA8;} .gTableLeft {padding:2px;background:#586DA8;font-weight:bold;color:#FFFFFF} .gTableRight {padding:2px;background:#586DA8;color:#FFFFFF;} .gTableError {padding:2px;background:#586DA8;color:#FF0000;} /* ------------------------ */ Šī krāsa FF0000 ir tava sarkanā krāsa, ej Main » Customize design » Editing templates Paņem CSS un spied F3 tad meklē šo krāsu FF0000 un aizstāj ar kādu vēlies Quote (zincha) 1.Jautajums. Kads zin izstastit ka pareizi janomaina domains,ja es esmu nopircis citu? uCoz support forumā ja uzrakstīsi meklētājā domain tad gan jau atradīsi baigi lielo tutoriālu, kur rakstīts viss par to kā piesaistīt webam citu domainu, ja vajag paskaidrot latviski, gadījumā ja neveicas ar angļu valodu, tad varu mēģināt, bet sarežģīti nav, lai gan esmu mēģinājis tikai piesaistīt webam domainu no oo.lv
|
|
| |
zincha | Date: Tuesday, 2009 June 02, 4:08 PM | Message # 8
|
Private
[ ]
| jackass, Paldies par palidzibu.meiginashu kko izlabot.
CHATS
|
|
| |
jackass | Date: Tuesday, 2009 June 02, 4:10 PM | Message # 9
|
Major general
[ ]
| Man jau nav grūti, ja vajag vel kaut ko tik prasi šeit un gan jau palīdzēšu gan tev gan citiem
|
|
| |
zincha | Date: Wednesday, 2009 June 03, 8:58 AM | Message # 10
|
Private
[ ]
| Jaa,ta man vieglak ir parkopeet no cita. Added (2009-06-03, 8:58 Am) --------------------------------------------- Kads var pateikt kuri kodi man nepiecieshami prieksh visitor statistikas,kas registrejushies? iespeja ir informerii uztaisiit? vai pasham japievieno-ta lai rada nikus.
CHATS
|
|
| |
jackass | Date: Wednesday, 2009 June 03, 11:32 AM | Message # 11
|
Major general
[ ]
| zincha, domā to kuri apmeklējuši saitu šodien vai kas šobrīd ir onlainā? Vai arī kuri pēdejie reģistrējušies?
|
|
| |
zincha | Date: Wednesday, 2009 June 03, 11:02 PM | Message # 12
|
Private
[ ]
| Quote (jackass) kuri apmeklējuši saitu lai rada niku.
CHATS
|
|
| |
jackass | Date: Thursday, 2009 June 04, 0:15 AM | Message # 13
|
Major general
[ ]
| Uztaisi informeri tur ir speciāls who have visited site today vai kaut kā tā un gatavs ir
|
|
| |
zincha | Date: Thursday, 2009 June 04, 8:30 AM | Message # 14
|
Private
[ ]
| Bet man radis nikus,vienreiz taisiju,man radija tik ciparu,cik ir,bet labi,pameiginaashu vel.
CHATS
|
|
| |
jackass | Date: Thursday, 2009 June 04, 10:29 AM | Message # 15
|
Major general
[ ]
| Tur ir speciāls template kur to varr uzlikt
|
|